Du behöver:
400 gram fisk (du kan ta de sorterna du gillar bäst själv)
3 kuber Findus Asian spices
1,5-2 cm ingefära
7 klyftor vitlök
2 salladslökar
1 msk olja
1 krm spiskummin
1 krm gurkmeja
1 fiskbuljongtärning
1 skvätt citronsaft
2 liter vatten
0,5 paprika
1-2 morötter
3 tomater
2 kokta ägg
100 gram risnudlar
Chili flakes efter smak
Börja med att koka upp vatten så att de precis kommer att täcka fisken, lägg i en kub Asian spices. När vattnet kokar lägger du i fisken och tar bort kastrullen från värmen. Låt stå medan du fortsätter med resten av soppan.
Mortla ihop ingefära och vitlök. Skiva sedan en av salladslökarna.
Häll i kryddorna och låt dem värmas på någon minut.
Häll sen på vatten, buljongtärning, två kuber asian spices och citronsaft. Låt allt koka upp, lägg i en sil och koka nudlarna i den. När pastan är färdigkokt skölj den under kallt vatten.
Skär upp tillbehören och lägg i fiskbitarna i soppan.
Sen är det bara att plocka ihop de tillbehören man vill ha, och hälla den varma soppan över.
/Petra